duminică, 14 noiembrie 2010

Paste cu extrawurst(parizer) si castraveti in otet

Este o mancare traditionala in Tirol si foarte pe placul celor mici!!;)
se prepara rapid si foarte gustoasa!


Aveti nevoie:
paste melcisori
extrawurst (parizer)
1 ceapa taiata marunt
2 catei de usturoi taiati marunt
un pic de busuioc
un pic de oregano
2-3 castraveti in otet taiati rondele
2 linguri de ulei
sare,piper

Mod de preparare:
Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert,cand aceasta incepe sa clocoteasca se da focul mic,ca apa sa se linisteasca ,se adauga pastele si se fierb aldente fara capac,exact cate minute scrie pe ambalaj.

Intre timp intr-o tigaie,caliti ceapa in cele 2 linguri de ulei,adaugati si usturoiul,busuiocul si oregano(nu foarte mult),cand ceapa devine sticloasa adagauti si parizerul taiat bucatele lunguiete,mai subtiri,asa ca in poza(nu mi-a venit acum cum sa explic!!:-))) )
Amestecati totul,adaugati si castravetii si pastele,amestecati acoperiti si mai lasati pe foc cca 10 min,amestecand cdin cand in cand!
la sfarsit condimentati cu sare si piper dupa gust....si Pofta mare!!

gustos

2 comentarii:

  1. Ce bine arata!!!! Ce pacat ca nu se prea gaseste parizer fara slanina...Ce-mi mai placea odata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Scumpa cred ca merge si cu parizer de pui, sau Daca nu crenuvsti sau polonezi de pui(au acelasi gust)!!

    RăspundețiȘtergere