joi, 2 decembrie 2010

Chili con carne special

este o reteta speciala,dar originala!;)
speciala pentru ca contine ciocolata rasa,care ii da un gust aparte si delicios!!

Aveti nevoie:
500 grame carne de vita(slaba) tocata foarte bine
o cutie de 450 grame fasole rosie(spalata bine si scursa)
2 cepe tocate marunt
o cutie de rosii decojite si taiate
o lingura rasa de zahar
1-2 linguri chilii rosu
100 grame ciocolata neagra,(cu continut mai mare de cacao 60%-70%),rasa
sare,piper
mozarela rasa

pentru servit Wraps,lipii specifice mexicane.

Mod de preparare:
Adaugati carnea la calit,fara nici un fel de grasime intr-o cratita.
cand se evapora zeama lasata de carne,se adauga ceapa,zaharul si chilii si se lasa la calit amestecand cca 10 min.
adaugati fasolea boabe,cutia de rosii,apa cat sa acopere totul si lasa-ti la gatit la foc mic cca 60 de minute,amestecand din cand in cand,semi-acoperit.
La sfarsit adaugati ciocolata rasa,sare si piper dupa gust.

se serveste cu wraps si mozarela rasa!
Photobucket
Pofta mare!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu