vineri, 14 ianuarie 2011

Omleta taraneasca cu ciuperci

Aveti nevoie:(pentru o persoana)
cateva ciuperci,curatate si taiate felii(eu am folosit champignion)
1-2 fire de ceapa verde,curatate si spalate
1 sfert de ardei gras
3 oua
sare,piper,paprika dulce-dupa gust
2 linguri ulei de masline
putina zeama de lamaie

Mod de preparare:
Intr-o tigaie puneti ceapa taiata marunt la calit,ciupercile stropitile cu putina zeama de lamaie apoi adaugati-le si pe aceasta peste ceapa,amestecati si lasati la calit pana se va evapora zeama lasata.
Photobucket

Intre timp bateti bine ouale,adaugati condimentele dupa gust.

Dupa ce s-a evaporat zeama de la ciuperci adaugati ardeiul taiat cat de marunt doriti si amestecati,lasati totul sa se mai caleasca cateva minute impreuna.

Apoi adaugati peste intreaga compozitie ouale uniform,amestecati pana cand credeti dumneavoastra ca s-a facut si oul.

Adaugati intr-o farfurie si serviti cu o salata verde,sau asortata!
Poate fi un Brunch copios sau un pranz excelent,plin de vitamine si proteine!!

Photobucket
Photobucket

Pofta mare!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu