Aveti nevoie:(pentru 3 litrii ciorba)
carne de pui,de preferat cu os-atata cat aveti nevoie,depinde pentru cate persoane faceti
o ceapa
2 morcovi
o jumatate pastarnac
un sfert radacina de telina
o bucata de praz
2 linguri orez
patrujel si leustean
bulion
sare,piper
bors magic/otet/zeama de lamaie-cu ce doriti dumneavoastra sa acriti
Mod de preparare:
carnea spalata bine si transata cum doriti,o puneti intr-o oala cu apa cat cuprinde si o dati in fiert pana face spuma,dupa care spalati carnea,spalati si oala,adaugati apa proaspata rece,adaugati carnea din nou si puneti-o la fiert.
Cand incepe sa fiarba se adauga toate legumele taiate marunt,inafara de orez.
Lasati la fiert pana fierb si acestea,adaugati apoi orezul si bulionul(dupa gust),lasati sa fiarba si acesta,apoi condimentati si acriti dupa gust.
Stingeti focul si adaugati verdeturile!...
Pofta mare!!
Bucataria mea este o bucatarie foarte diversificata! ve-ti gasi mancaruri de prin toate colturile lumii,asiatice,orientale,internationale si bineinteles nu in ultimul rand cele nationale-romanesti! sper sa va pot statisface gusturile si sa fiu pe placul cator mai multi dintre voi!! sunteti cu totii invitati la masa si-mi face foarte mare placere sa le pot impartii cu voi! pofta mare dragii mei!!!
Mi-ai facut pofta!:D
RăspundețiȘtergerete-as invita la masa cu cea mai mare placere,daca ai fi mai aproape!
RăspundețiȘtergeredar asa...nu pot decat sa ti-o recomand! :*