o reteta usoara,la indemana oricui si foarte rapida!
Aveti nevoie:
la aceasta reteta ca "mezel" de regula se foloseste extrawurst=parizer,trebuie sa fie din cel bun,cumse gasea la noi o data,si cred ca se mai gaseste,de vita mare,sau de pui,sau amestec cu porc...dar a-ti inteles ideea,sa fie de calitate buna!!
se poate inlocui foarte bine si cu polonejii,sunt ca crenvustii dar mai grosi!
deci aveti nevoie....parizer,sau poleneji,taiati bastonase de cca 2-3 cm
o bucatica de cascaval taiata feliute subtiri,apoi bastonase de cca 2cm
o ceapa,taiata solzisori si frecata un pic cu sare si lasata cca 10 min
un ardei gras,taiat cubulete
cateva ridichi taiate rondele subtiri
ptr cine pofteste altfel,inlocuiti ardeiul si ridichea cu castraveciori murati taiati rondele subtiri!;)
sare,piper,2 linguri de ulei de masline si otet balsamico rosso dupa gust,sau otet de mere
Mod de preparare:
totul se pune intr-un castron se condimenteaza dupa gust si se serveste cu paine!
Pofta mare!!;)
Bucataria mea este o bucatarie foarte diversificata! ve-ti gasi mancaruri de prin toate colturile lumii,asiatice,orientale,internationale si bineinteles nu in ultimul rand cele nationale-romanesti! sper sa va pot statisface gusturile si sa fiu pe placul cator mai multi dintre voi!! sunteti cu totii invitati la masa si-mi face foarte mare placere sa le pot impartii cu voi! pofta mare dragii mei!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu