Aveti nevoie:
o ridiche lunga alba (daikon in japoneza)
1 morcov mare
3 cartofi
ciuperci shitake (proaspete sau uscate si inmuiate in apa calduta 1 ora)
1 ou de pers
1 plic praf dashii
1 lingura sake
soia sos,jumatate de pahar
3 linguri mirin
putina apa
praf dashii
legumele
ciupercile shitake puse la inmuiat
Mod de preparare:
Curatati legumele,taitile rondele,cartofii cuburi mai mari,adaugati plicul de dashii,sosurile si putina apa(o jumatate de pahar),cat sa cuprinda totul.
Lasati totul la fiert la foc mediu pana scade jumatate din lichid.
separat fierbeti un on,curatatil de coaja si spre sfarsit adaugati-l si pe acesta la fiert,intreg.
Pofta mare!!
Bucataria mea este o bucatarie foarte diversificata! ve-ti gasi mancaruri de prin toate colturile lumii,asiatice,orientale,internationale si bineinteles nu in ultimul rand cele nationale-romanesti! sper sa va pot statisface gusturile si sa fiu pe placul cator mai multi dintre voi!! sunteti cu totii invitati la masa si-mi face foarte mare placere sa le pot impartii cu voi! pofta mare dragii mei!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Pauliciii jos palaria!! Bravooo!! esti o bucatareasca de nota 10+!!! Pupiceii si mult spor in continuare!
RăspundețiȘtergeremultumesc scumpicuta!!!
RăspundețiȘtergereasa ca tine!!:)):*:*<3<3<3
multumesc ptr reteta!!:*:*