o ridiche lunga alba (daikon in japoneza)
1 morcov mare
3 cartofi
ciuperci shitake (proaspete sau uscate si inmuiate in apa calduta 1 ora)
1 ou de pers
1 plic praf dashii
1 lingura sake
soia sos,jumatate de pahar
3 linguri mirin
putina apa
praf dashii
legumele
ciupercile shitake puse la inmuiat
Mod de preparare:
Curatati legumele,taitile rondele,cartofii cuburi mai mari,adaugati plicul de dashii,sosurile si putina apa(o jumatate de pahar),cat sa cuprinda totul.
Lasati totul la fiert la foc mediu pana scade jumatate din lichid.
separat fierbeti un on,curatatil de coaja si spre sfarsit adaugati-l si pe acesta la fiert,intreg.
Pofta mare!!
Pauliciii jos palaria!! Bravooo!! esti o bucatareasca de nota 10+!!! Pupiceii si mult spor in continuare!
RăspundețiȘtergeremultumesc scumpicuta!!!
RăspundețiȘtergereasa ca tine!!:)):*:*<3<3<3
multumesc ptr reteta!!:*:*