Aveti nevoie:
o varza medie (alba sau rosie...nu conteaza!!) taiata fidelute si se freaca cu sare.
costite afumate,sau orice alta carne afumata cu os
2 cepe medii ceapa tocata marunt
1 morcov mare tocat marunt
1 jumatate ardei gras galben si 1 jumatate ardei gras rosu,(ptr culoare),dar puteti sa adaugati 1 singur ardei gras de oricare aveti.
marar verde tocat marunt.
otet,bors,sare de lamaie...orice doriti
sare,piper.
pentru sos:
o smantana de 250 grame si 2 galbenusuri.
Mod de preparare:
Intr-o oala puneti costitele bine spalate la fiert,luati spuma daca e nevoie.
Dupa ce au fiert costitele cca 45 de min,se adauga legumele si varza si se lasa din nou la fiert pana fierb legumele.
Separat pregatiti sosul,amestecand intr-un castron smantana cu galbenusurile si putina apa rece.
Condimentati ciorba dupa gust cu sare si piper,dati focul mic si adaugati cate un pic in castronul cu sos amestecand continuu pana reusiti sa o aduceti la aceasi temperatura cu ciorba,apoi adaugati sosul in ciorba amestecand continuu inca 2-3 minute.
Luati de pe foc,acriti ciorba dupa gust si adaugati mararul verde.
Se serveste cu ardei iute.
Pofta mare!!
Bucataria mea este o bucatarie foarte diversificata! ve-ti gasi mancaruri de prin toate colturile lumii,asiatice,orientale,internationale si bineinteles nu in ultimul rand cele nationale-romanesti! sper sa va pot statisface gusturile si sa fiu pe placul cator mai multi dintre voi!! sunteti cu totii invitati la masa si-mi face foarte mare placere sa le pot impartii cu voi! pofta mare dragii mei!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu