Ciuperci champignion curatate de coaja si taiate rondele -cate doriti
1 fir de ceapa verde spalate si taiate marunt
o jumatate de ardei gras,taiat bucati mai mari
2 linguri con de pin
cateva rosii mici taiate in jumatati
o lamaie
salata verde de care doriti(eu am folosit mai multe feluri)
rucola
4 felii branza cu mucegai
sare,piper dupa gust
ulei de masline
Mod de preparare:
Pregatiti toate legumele,iar ciupercile stropitile cu sucul de la o jumatate de lamaie.
Intr-o tigaie in 2 linguri de ulei de masline caliti ceapa cu ciupercile,pana se evapora zeama lasata.
...apoi adaugati conurile de pin!
amestecati putin si adaugati ardeii si rosile,lasati cca 7 min la foc potrivit,amestecand din cand in cand!
Separat spalati bine salata si rucola,si rupeti o bucati,rucola am lasat-o intreaga.
Condimentati salata,cu sare,piper,ulei si zeama de la jumatate de lamaie,amestecati totul bine si asezati pe o farfurie intinsa totul,lasand o gaura in mijloc!
(salata o serviti pe portii in farfurii)
In mijloc adaugati compozitia din tigaie,imediat ce ati inchis focul!
...iar peste feliile de branza..dupa cateva momente vor incepe sa se topeasca si vor fi si mai aromate si gustoase!!
Pofta mare!!:)
Paula, cum arata salata ta!!!! Grozav!!! Mie-mi place mult de tot branza cu mucegai, asa ca o sa fac reteta ta cu prima ocazie!
RăspundețiȘtergeremultumesc mult Ale!! pofta mare!!
RăspundețiȘtergereacum pap o omleta cu branza cu mucegai...e divina!!!:)):*