Retete culinare

vineri, 14 ianuarie 2011

Ciorba de pui cu orez

Aveti nevoie:(pentru 3 litrii ciorba)
carne de pui,de preferat cu os-atata cat aveti nevoie,depinde pentru cate persoane faceti
o ceapa
2 morcovi
o jumatate pastarnac
un sfert radacina de telina
o bucata de praz
2 linguri orez
patrujel si leustean
bulion
sare,piper
bors magic/otet/zeama de lamaie-cu ce doriti dumneavoastra sa acriti
Photobucket

Mod de preparare:
carnea spalata bine si transata cum doriti,o puneti intr-o oala cu apa cat cuprinde si o dati in fiert pana face spuma,dupa care spalati carnea,spalati si oala,adaugati apa proaspata rece,adaugati carnea din nou si puneti-o la fiert.
Cand incepe sa fiarba se adauga toate legumele taiate marunt,inafara de orez.
Lasati la fiert pana fierb si acestea,adaugati apoi orezul si bulionul(dupa gust),lasati sa fiarba si acesta,apoi condimentati si acriti dupa gust.
Stingeti focul si adaugati verdeturile!...
Photobucket

Pofta mare!!

2 comentarii: