marți, 22 martie 2011

Paste a la pastore

Aveti nevoie:
carne slaba de vita -tocata
ciuperci champignion,curatate de pielita si taiate rondele
0 ceapa tocata marunt
1 cutie rosii
2-3 catei de usturoi taiati marunt
2 linguri smantana amestecata cu un galbenus de ou si putina apa rece
oregano,busuioc,sare,piper

Mod de preparare:
intr-o tigaie fara nici un fel de grasime puneti carnea la calit,cand aceasta incepe sa-si lase apa adaugati ceapa,usturoiul si mirodeniile. amestecati pana se evapora zeama lasata,apoi adaugati ciupercile.
Photobucket

dupa ce si acestea din urma s-au calit putin,adaugati cutia de rosii,putina apa,acoperiti si lasa-ti putin la fiert,condimentati dupa gust,separat pregatiti smantana,adaugati totul peste compozitie in tigaie,amestecand continuu.
Photobucket
Photobucket

separat fierbeti pastele,ce fel de paste doriti,exact cum scrie pe ambalaj!
se poate servii cu o salata verde si se poate rade parmezan peste compozitia din farfurie!
Photobucket
Photobucket

Pofta mare!!